Rubberschuiven

Rubberschuif - modderschuif - sneeuwschuif

Rubberschuiven worden veel verkocht in de land- en tuinbouw sector. Door de legio mogelijkheden die ze te bieden hebben. Te denken aan het schoonmaken van de weg, schoonmaken van erf en soms worden ze zelfs gebruikt voor het schoonmaken van de kuil. sneeuwschuiven zijn leverbaar is zowel vast als verstelbaar. De verstelbare variant wordt standaard geleverd met hydraulische schuinverstelling. Zowel de vaste schuifjes alsmede de verstelbare rubberschuiven kunnen geleverd worden in de volgende afmetingen; 1.75, 2.25 en 2.70M. Alle schuiven kunnen geleverd worden met de gewenste aansluiting; Avant, driepunt, euro, Giant, Kramer, Manitou, Schäffer, Volvo, Weidemann, etc. 

Naast het kiezen van het voor u geschikte type schuif, is er ook nog keuze in het type rubber wat er voorgezet kan worden. Wilt u namelijk vol rubber voorzien van een extra koord ten behoeve van minder slijtage of wilt u rubber met staal inlage?

Het voordeel van rubber met staal inlage is dat dit minder snel slijt als dat vol rubber doet. Belangrijk nadeel van rubber met staal inlage is dat hele kleine staal splinters op de weg of het erf terecht komen. Wanneer u de schuif wilt gebruiken voor het schoon houden van uw erf kunnen er staal splinters in het voer van uw vee terecht komen. Hiervoor adviseren wij dan ook gebruik te maken van rubberschuiven die voorzien zijn van vol rubber in plaats van rubber met staal inlage. Zowel vol rubber alsmede rubber met staal inlage zijn bij ons te bestellen. Ook losse rubberen stroken, met of zonder staal inlage zijn bij ons te bestellen. Vragen? Neem contact met ons op.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Rubberschuif vast driepunt en lepelinsteek(vol rubber) Vanaf:
  Vanaf € 750,00
 2. Rubberschuif / modderschuif / mestschuif verstelbaar met mini-shovel aansluiting(vol rubber) Vanaf:
  Vanaf € 1.450,00
 3. Rubberschuif / modderschuif / mestschuif verstelbaar met mini-shovel aansluiting(staal inlage) Vanaf:
  Vanaf € 1.300,00
 4. Rubberschuif / modderschuif / mestschuif vast met mini-shovel aansluiting(vol rubber) Vanaf:
  Vanaf € 825,00
 5. Rubberschuif / modderschuif / mestschuif vast met mini-shovel aansluiting(staal inlage) Vanaf:
  Vanaf € 675,00
 6. Rubberstrip - rubberstrook volrubber Vanaf:
  Vanaf € 195,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst